Κέντρο της διδασκαλίας γίνεται ο ίδιος ο μαθητής

Για εμάς το περιβάλλον διδασκαλίας είναι ένας συνδυασμός έμπειρης και φιλικής  προσέγγισης και καινοτόμων εκπαιδευτικών διαδικασιών. Υπάρχει η δυνατότητα τμημάτων. Στον χώρο μας λειτουργούν group 2-3 ατόμων. Οι ώρες διδασκαλίας είναι 60λεπτες ώστε να παραδίδεται η υλη ολοκληρωμένα και να παρέχεται εξατομικευμένη διδασκαλία στις απαιτήσεις του μαθητή.

Στο Κέντρο μας διατίθεται αναγνωστήριο – εργαστήρι ασκήσεων όπου δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές μας να τον χρησιμοποιούν  εκτός ωρών διδασκαλίας για μελέτη και επίλυση ασκήσεων με την καθοδήγηση του καθηγητή αλλά και την βοήθεια ηλεκτρονικών μέσων.

Παρέχονται δωρεάν βοηθήματα και επιπλέον σημειώσεις προσαρμοσμένες στον μαθητή. Οι συχνές επαναλήψεις και τα διαγωνίσματα που πραγματοποιούνται έχουν στόχο να αντιληφθεί ο μαθητής τυχόν ελλείψεις και να στοχεύσουμε πάνω σε αυτές.

Το Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon δίνει το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων του κάθε μαθητή προτείνοντας του συγκεκριμένες σχολές οι οποίες ταιριάζουν με την προσωπικότητα του και υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο.

Η πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, η μεθοδικότητα, οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας καθώς και το τρίπτυχο συνεργασίας Μαθητή – Καθηγητή – Γονέων συντελούν στην επίτευξη των στόχων των μαθητών μας.

Η ανάγκη για ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον στο χώρο της διδασκαλίας και εκμάθησης μας οδήγησαν στην ίδρυση του κέντρου μας το 2017.
Συναρτήσει των αλλαγών τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην κοινωνία, το Κέντρο Μαθηματικών προσαρμόζει την εκπαιδευτική και συμβουλευτική διαδικασία στις ανάγκες των μαθητών και των οικογενειών τους.

Κέντρο Μαθηματικών Καλαμάτας - Φροντιστήριο - Έφη Παπαδάκου - Βιογραφικό

Έφη Παπαδάκου

Μαθηματικός - μέλος Ε.Μ.Ε

Η φιλοσοφία μας

Σκοπός του κέντρου είναι να προετοιμάσει και να εκπαιδεύσει κατάλληλα, με εξατομικευμένα προγράμματα μάθησης, τους μαθητές σε όλα τα στάδια της σχολικής τους ζωής. Τα ψυχομετρικά test, κατά την διαδικασία συμβουλευτικής από την ORIENTUM (σύμβουλοι σταδιοδρομίας), είναι ένα ακόμη εργαλείο για να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανάγκες και τις κλίσεις κάθε μαθητή και να συμβάλλουμε αποτελεσματικότερα στον απώτερο στόχο όλων των μαθητών που είναι η επιτυχία στην σχολή προτίμησης τους

Βρισκόμαστε στην

Καλαμάτα

Βρείτε μας στο κέντρο της Καλαμάτας, απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ. Μη διστάσετε να έλθετε στο χώρο μας εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση!

Επικοινωνία
Κέντρο Μαθηματικών Καλαμάτας - Φροντιστήριο - Έφη Παπαδάκου - Περιοχή